Flexibiliteit in je shirt?

Knitted overhemden zijn de shirts van dit moment. Door het vele thuiswerken is het traditionele overhemd naar de achtergrond verdrongen en heeft de polo, t-shirts en sweaters aan terrein gewonnen.

De reden is simpel natuurlijk, thuis zit je in je prive omgeving en gaan de meeste makkelijker om met wat ze aan trekken, je hoeft immers niet vaak meer naar kantoor of afspraak toe.

Tijdens de zoom meeting kan het soms toch handig als je er een beetje representatief uit ziet en toch heerlijk comfortabel erbij zit. Dan is een gebreid shirt de uitvinding van dit moment.

Het zijn comfortabele overhemden en voelt als een sweater met de looks van een stijlvol overhemd. Kenmerkend voor de stof is dat het gemakkelijk rekbaar en soepel is. Met andere woorden, wanneer de vorm van je lichaam verandert, kun je nog steeds een knitted overhemd dragen. Het gebreide shirt vormt door zijn eigenschappen namelijk met jouw lichaam mee. Een gebreid overhemd kun je zeer makkelijk dragen naar verschillende gelegenheden. Ook een voordeel van dit type shirt is dat je het makkelijk te wassen is en niet of nauwelijks hoeft te strijken.

De shirts die wij in ons assortiment hebben vind je hier

Laat u inspireren door de mooiste looks en nieuwste mannenmode trends!

 

 

Onze openingstijden zijn weer als voorheen!

Heb je een vraag of wens, stuur die dan naar info@remcomodevoormannen.nl

Wij nemen dan super snel contact met je op!

 

 

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di:   09.30 - 18.00u
Wo: 09.30 - 18.00u
Do:  09.30 - 18.00u
Vr:   09.30 - 21.00u
Za:   09.30 - 17.00u 

Zon- en Feestdagen Gesloten

Contact

Hoogstraat 64
3417 HD Montfoort

T: 0348 - 769077
E: info@remcomodevoormannen.nl

Quodari